Statistika Webfaqes

Edhe pse është një nga vullkanet më të famshëm në botë, vullkani Popocatepetl në Meksikë kohët e fundit shquhet edhe për dukurit e rralla që ndodhin aty e sidomos ai i UFO-ve!
Kështu, ndërsa shkencëtarët, ku gjeologët kanë fjalën e parë të cilët ndjekin me shumë vëmendje zhvillimet në këtë vullkan, kishin vendosur kamera për të regjistruar aktivitetin e çrregullt të tij, pror në fakt regjistruan një… UFO!
Fenomeni i befasoi, pasi video u çua në laborator për të parë ndonjë çrregullim të sajin për pasoj të regjistrimit të kësaj UFO-je të pabesueshme, -për shkencëtarët UFO-t nuk ekzistojnë-, por u befasuan nga rezultatet!
I vetmi koment i bërë nga gjeologët dhe shkencëtarët, ishte: “nuk mund të shpjegohet si fenomen”

Shkruaj Comment të rij

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Fotoja e javes

Adressa

logo Radio Jehona
Hristijan Todorovski - Karposh nr 038
1300 Kumanovë
Tel +3890 31 472 853
103.5 FM
www.radiojehona.com.mk