Statistika Webfaqes

Kliko http://on.net.mk/zulu/alsat Në Emisionin Rruga Drejt ora 20:40 e Enjte me Muhamed Zeqirin , Misafir dot jen Abedin Zymberi dhe Stojance Angelov tema Ligji i Branitellave.

Kommentare

NJeriu qe meriton me she shumti dhe vlera e tij eshte ahum e madhe po fatkeqesisht ne shqiptaret i kemi cit hajnat dhe majmunat perpara. Ne si Shqiptr duhet te krenohemi me te duhet ta ruajme e ta mbrojme. Po cka kish lip ne emision aj tjetri hajn Besim Hoda ai as nuk eshte luftetar as ushtar cfar perfaqeson ai. Aksat nuk duhet ti jipni hapesir atyre qe semeritojne.

xpanda.getlisted.co.nzsecurity-doors-nz.." xpanda.getlisted.co.nzsecurity-doors-nz... formal dresses dillards http://eyeuser.com/blogs/viewstory/1777964

Your valuable writing skills are obvious in this article. I think the best thing about this content is that it’s full of interesting yet important information. This content is top-notch. cheap mother dress in uk http://www.homebasedbusinessprogram.com/profiles/blogs/attributes-of-obtaining-a-fl-wedding-consultant

Shkruaj Comment të rij

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Fotoja e javes

Adressa

logo Radio Jehona
Hristijan Todorovski - Karposh nr 038
1300 Kumanovë
Tel +3890 31 472 853
103.5 FM
www.radiojehona.com.mk